Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Wees een lichtpunt in donkere dagen

De Sint heeft zijn intrede gemaakt, Amerika staat op het punt Thanksgiving te vieren en kerstmarkten openen hun spreekwoordelijke deuren. Dat betekent dat de winter voor de deur staat. Korte, koude en donkere dagen staan ons de komende maanden te wachten. U kunt het verschil maken en ervoor zorgen dat uw lichtinstallaties zorgen voor wat kleur.

Neonverlichting | Buitenreclame West-Vlaanderen | Reclame op maat West-Vlaanderen

New Neon brengt licht in donkere dagen

Het is net in deze donkere dagen dat u het meest rendement kunt halen uit uw lichtinstallaties en -reclame. Wanneer werkend Vlaanderen huiswaarts keert bij valavond, kunt u ervoor zorgen dat hun aandacht getrokken wordt.

Wij bij New Neon willen u hier graag bij helpen. Dat kan door het geven van een onderhoud aan bestaande installaties, of door het plaatsen van een nieuwe, op maat gemaakte lichtreclame. LED of Neon, groot of klein. New Neon kan alles aan. Ontdek ons assortiment hier in detail.

Een lichtreclame op maat bij New Neon

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd ontwerp voor uw neonverlichting of LED reclame? Wilt u de aandacht trekken met een lichtkast waarop uw merknaam aangebracht werd of misschien eerder reliëfletters voor op de voorgevel? Het zijn maar enkele voorbeelden van de zaken die wij aanbieden.

Bij New Neon bent u aan het juiste adres voor alles wat met lichtinstallaties en gevelreclames te maken heeft.

 

New Neon onderhoudt en herstelt uw installaties

De naam zegt het zelf een beetje; verlichting is niets wanneer het niet … verlicht. Een installatie die niet naar behoren werkt is eigenlijk zonde van het geld. Daarom is een onderhoud van tijd tot tijd op zijn plaats. Bij New Neon geven we graag en zonder problemen elke lichtinstallatie een welverdiend onderhoud. Zo bent u zeker dat iedereen uw reclame in volle glorie gezien heeft.

Beschikt u over een installatie die niet door ons ontworpen, geleverd of geplaatst werd? Geen enkel probleem! Ons ervaren team geeft ook graag een installatie die geleverd werd door onze concullega’s een onderhoud.

Is uw installatie vuil geworden, werken bepaalde onderdelen of het geheel niet meer naar behoren of geeft uw klok niet meer de juiste tijd aan? Wij zorgen ervoor dat uw installatie weer werkt als nieuw!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder voor een voorstel op maat. Dit kan zowel voor een nieuwe installatie, als het onderhoud van een bestaande.  

Offerte