Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Wat doen wij?

1. Ontwerp & fabricatie

Hoe komt uw neonreclame of lichtreclame tot stand? 
Bij New Neon kunt u terecht met uw basis-ideeën over hoe uw gevelreclame of lichtreclame er moet uitzien. 
Bij een eerste contact worden uw wensen genoteerd. Eventueel worden reeds enkele ideeën naar voor gebracht.

In onze ontwerpstudio wordt vervolgens een voorstel uitgewerkt in een duidelijke tekening en technisch plan. Hieraan gekoppeld wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. Tot hiertoe is alles nog geheel vrijblijvend. Indien u met de offerte akkoord gaat, wordt de plaatsingsdatum afgesproken en zorgen wij voor de fabricatie en plaatsing van nieuwe gevelreclame of lichtreclames.

2. Onderhoud en herstelling 

Onderhoud  en herstelling van eigen en bestaande lichtreclames of neonreclames
Het klinkt nogal logisch dat wij ook het eventuele onderhoud en herstel  doen van de lichtreclames die wij u leveren. Wat minder courant is, is dat wij ook het onderhoud en herstel doen van uw bestaande lichtreclame, ook als deze niet door ons is geleverd of geplaatst. Hiervoor werken wij niet met een onderhoudscontract, maar per interventie. U betaalt dus alleen als er effectief een onderhoud of herstelling moet gebeuren. 

Als geregistreerd neon-installateur kunnen wij uiteraard ook al uw neon-verlichting onderhouden.

3. Advies

Administratief advies 
Het plaatsen van een lichtreclame is, afhankelijk van uw ligging en omstandigheden, aan een aantal administratieve regels onderworpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de juiste instanties, kunnen wij u steeds het juiste advies geven bij het afhandelen van deze formaliteiten.

4. Productieproces

Hoe komt uw lichtreclame tot stand?
Bekijk het productieproces.

Offerte