Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Reclamezuil, tijdsdisplay en gevelletters Sleepworld

Sleepworld: gevelletters en reclamezuil met tijdsdisplay

Voor Sleepworld, de winkel gespecialiseerd in alles wat met uw slaapkamer te maken heeft, ontwikkelde New Neon op maat gemaakte verlichte gevelletters en een reclamezuil met ingebouwd tijdsdisplay. Zo vinden alle klanten probleemloos de weg naar hun favoriete winkel.

 

Reclamezuil met tijdsdisplay van New Neon

Bij New Neon bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte reclamezuil. Deze zuilen worden ook wel eens totems genoemd. Ze lenen zich perfect om de aandacht van voorbijrijdende consumenten te trekken. Qua ontwerp is veel mogelijk. Zo kunnen we de huisstijl en het logo van de winkel probleemloos verwerken in deze zuil.

Deze zuil kan verschillende boodschappen bevatten en kan bovendien verlicht worden. Bovendien kan er, zoals in dit voorbeeld probleemloos een tijds- of temperatuurdisplay in verwerkt worden. 

Meer info over dit product kunt u hier vinden. 

 

Gevelletters op maat van New Neon

Daarnaast kunt u New Neon ook steeds de opdracht toevertrouwen gevelletters te ontwerpen voor uw zaak. Deze letters trekken veel beter de aandacht van passanten en klanten dan een platte sticker. Het reliëf van de letters zorgen ervoor dat de boodschap of merknaam veel meer opvalt.

Bovendien kunnen deze letters verlicht worden. Zo is uw boodschap ook steeds goed zichtbaar tijdens de avond. New Neon kan bovendien alle mogelijk maten en vormen aan. Aarzel niet om ons ontwerpteam uit te dagen met uw originele idee! 

Alle details over onze gevelleters leest u hier

  • Voor Sleepworld ontwikkelde New Neon een reclamezuil met ingebouwd tijdsdisplay
  • New Neon ontwierp een reclamezuil met lichtkrant voor Sleepworld
  • Op maat gemaakte gevelletters voor Sleepworld I New Neon

Contacteer New Neon vrijblijvend voor informatie op maat

Heeft u interesse in een reclamezuil of gevelletters op maat? Heeft u uw oog laten vallen op één van onze andere producten of diensten? In geen geval aarzelt u ons te contacteren. Wij bezorgen u vrijblijvend meer informatie of een voorstel op maat.

U bereikt ons via onderstaand formulier of telefonisch via 051 46 74 5.

Terug naar de lijst

Offerte