Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Gevelreclame Himpens - Wingene

Himpens Color & Design bvba specialiseert zich in het uitvoeren van alles wat met schilderwerken te maken heeft, zowel in- als outdoor. Voor hun hoofdkantoor in Wingene was men op zoek naar een manier om de herkenbaarheid te verhogen aan de voorgevel. Een originele, maar stijlvolle manier om reclame te voeren dus. Met die opdracht ging New Neon graag aan de slag!

Gevelbelettering op maat

Niets zo duidelijk als een reclameboodschap aan uw gevel met daarin reliëf verwerkt. In plaats van een simpele, vlakke tekst, kozen we in het geval van Himpens voor deze stijlvolle weergave van hun bedrijfslogo. Deze werden zoals steeds volledige op maat ontwerpen en vervaardigd bij New Neon. Met ruim 20 jaar ervaring konden wij moeiteloos aan deze vraag voldoen.

Een dynamisch bedrijf dat gaat voor klassevolle schilderoplossingen, verdient meer dan een simpele vlakke boodschap. Een opvallende, maar toch stijlvolle, gevelbelettering was dan ook op zijn plaats. 

 

Buitenreclame Himpens

Uw gevelreclame op maat bij New Neon

Bent u ook op zoek naar een stijlvolle gevelreclame? Heeft u een eigen logo dat u daar graag in verwerkt ziet? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met New Neon. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het formulier hieronder in, of bel ons op 051 46 74 59

Terug naar de lijst

Offerte