Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Neonverlichting

Neonverlichting bestaat al een lange tijd maar is populairder dan ooit. Het heeft een opvallend, authentiek en professioneel karakter en is daardoor in staat om onmiddellijk je aandacht te trekken. Niet alleen op gevels, maar ook in interieur is neonverlichting alom aanwezig.

Waarom kiezen voor neonverlichting?

Tegenwoordig zijn er verschillende redenen om voor neonverlichting te kiezen. De vele voordelen die van toepassing zijn, gelden al jaren. Waarom kiezen voor neonverlichting?

  • Opvallend karakter: Zoals eerder al kort aangegeven, is het opvallende karakter een van de belangrijkste eigenschappen van neonverlichting. Neonverlichting wekt dan ook de nieuwsgierigheid: je wil lezen welke tekst er staat of welk beeld er wordt weergegeven. Neonverlichting wordt ingezet om meer klanten naar je bedrijf te trekken.

  • Warme uitstraling: bij neonverlichting is er ook sprake van een warme uitstraling. Het licht dat het produceert, voelt warm aan. Bovendien is het vaak erg helder. Dit zijn twee belangrijke eigenschappen om aantrekkingskracht uit te oefenen. Je krijgt meteen een ander beeld bij het bedrijf of het gebouw waaraan het hangt. 

  • Tal van specifieke mogelijkheden: Er zijn tal van specifieke mogelijkheden inzake neonverlichting. Denk daarbij aan verschillende teksten, kleuren en complete designs. Bij New Neon maken we graag een ontwerp op maat voor jouw bedrijf. Samen creëren we een bepaalde stijl en sfeer die goed bij je bedrijf aansluit. 

  • Lange levensduur: Neonverlichting is zeer duurzaam. De glazen buizen gaan heel lang mee en zijn uiterst geschikt voor allerlei vormen.

Heb je dus als bedrijf interesse in neonverlichting? En ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onderneem dan direct actie door contact op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat de beste optie is.  

 

Offerte