Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Enkele producten in de kijker

Neonreclame & Lichtreclame - New Neon

New Neon werd in 1996 opgericht en is dus een bedrijf met 25 jaar ervaring. Zaakvoerder Lode Vlonk heeft immers al generaties lang ervaring binnen de wereld van de neonreclame en lichtreclame. New Neon levert u het allerbeste Belgische vakmanschap tegen de scherpste prijzen.

Lichtkasten, neonverlichting, lichtkranten, reliëfletters, zuilen, klok- en temperatuurdisplays, banners, LED-toepassingen...

Altijd mee met de nieuwste trends

We volgen alle nieuwe trends in de neonreclame en lichtreclame en verdiepen ons steeds in de nieuwste technieken. Zo zijn we dus goed op de hoogte van de nieuwe types ledverlichting en neonverlichting voor de verschillende toepassingen in ons vak. Wij gebruiken overigens enkel kwaliteitled met 5 jaar garantie.

Breekt mdf door als reclamedrager? Wij zijn mee: bij New Neon kunnen we allerlei soorten mdf frezen in alle mogelijke vormen, letters, figuren... U bent voor neonreclame en lichtreclame bij ons aan het goede adres.

Alle vormen, materialen en kleuren

Geen enkel materiaal, vorm of kleur is ons vreemd voor neonreclame en lichtreclame. Als het een boodschap kan dragen, pluizen wij het uit. Laat dus vooral ook uw verbeelding spreken, wij maken er werkelijkheid van. 

 

 

Offerte