Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

New Neon, uw bron van verlichting in donkere dagen

De zomer loopt op z’n eind en de winter is alweer in zicht. De dagen worden korter en donkerder, daarom is het van groot belang dat uw verlichting een goed onderhoud krijgt en werkt.

onderhoud en herstelling van reclameverlichting

Het gaat ten koste van uw verlichting installatie dat deze slecht onderhouden wordt. Vuile lichtreclames, knipperende neonverlichting of een klok met de verkeerde tijd, … alles is mogelijk. De levenstermijn van uw verlichting wordt hiermee sterk ingekort. Denk er dus aan om regelmatig onderhoud en herstelling uit te laten voeren aan uw neonverlichting en ledverlichting.

Onderhoud en herstelling van reclameverlichting

Wij raden aan om uw lichtreclames minimum één maal per jaar te laten controleren op alle technische vlak. New Neon komt graag bij u langs voor het onderhoud van uw lichtreclames, ook al werden deze niet door onze firma geïnstalleerd!

Heeft u onverwachts een storing of probleem? Dan staan wij ook voor u klaar om de herstelling aan uw lichtreclames uit te voeren. 

De winter komt eraan, contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte:

Terug naar de lijst

Offerte