Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

Reclameverlichting voor restaurants, brasserie en café's

Geef uw zaak uitstraling met reclame neon- en ledverlichting!

Reclame en verlichting hoort bij de inrichting van je restaurant, brasserie of café. Vaak wordt verlichting voor horecazaken vaak verzorgd door de interieurontwerper, maar het is verstandig om toch een professionele lichtpartner in uw project te betrekken.

Neonverlichting voor restaurants en brasseries - New Neon

De verlichting van uw restaurant of café moet zowel duurzaam, energiezuinig en sfeervol zijn. New Neon heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in LED en neon verlichting en is uw ideale partner in verlichting. Onze specialiteit is dan ook het verzorgen van uw reclameverlichting. Het is nu eenmaal de bedoeling dat uw brasserie, café of restaurant opvalt en de juiste aandacht trekt.

Samen met u zorgen we bij New Neon voor de ontwerpen die uw zaak doen oplichten. Bent u opzoek naar een gevelletters of reclamezuilen om klanten naar uw restaurant of brasserie te halen? Of bent u eerder fan van luifels en buitenreclame?
Bij New Neon bent u aan het goede adres! 

Heeft u ook graag subtiele led-verlichting in uw sfeercafé? Contacteer ons en samen kunnen we uw project uitwerken.

 

  • donkos.JPG
  • hotel-gheeraard-gevel.JPG
  • Ledverlichting restaurant - New Neon - Boury Roeselare
  • Neonverlichting - De Max bowling Kortrijk - New Neon
Terug naar de lijst

Offerte