Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

De voordelen en eigenschappen van ledverlichting

Ledverlichting is de laatste jaren erg in trek als alternatief voor de klassieke gloeilampen omdat er zo veel voordelen aan verbonden zijn. Deze lampjes worden daarom meer en meer gebruikt in nieuwe verkeerslichten, maar er bestaan ook tientallen opties die uw onderneming met klasse in de verf kunnen zetten. 

Voordelen ledverlichting New Neon

Duurzame intensiteit, blijvende voordelen met led verlichting

LEDs, of lichtemitterende diodes, zijn enorm energiezuinig en efficiënt, en verbruiken maar liefst 80% minder energie dan een gloeilamp. Een groot voordeel voor wie wenst te besparen op energie. Ze slijten daardoor nauwelijks, en ze beschikken dan ook over een uitzonderlijk lange levensduur. Als ze toch aan vervanging toe zijn, is dat onderhoud geen enkel probleem. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor dynamische lichtanimaties omdat ze tijd nodig hebben om op te starten. 

Voordelen ledverlichting New Neon apothekerskruis

LEDs kunnen een uitgebreid pallet aan kleurenschakeringen aan met verschillende saturaties, van ijzig koel tot warm, maar altijd aangenaam. De veelzijdigheid van de lampjes laat toe dat u elke kleurencombinatie, afbeelding of tekst kunt kiezen die uw onderneming het beste vertegenwoordigt. De intensiteit van ledverlichting is overigens erg speciaal: zo intens dat tekst of afbeeldingen zonder problemen worden weergegeven in vol daglicht, maar nooit zo intens dat toevallige voorbijgangers ’s nachts het risico lopen om tijdelijk te worden verblind. Daarenboven kan u uw milieuvriendelijke, zuinige display zonder problemen de hele nacht laten branden. De voordelen worden enkel groter!

De ledlampen kunnen net zoals de neonlampen gebruikt worden op verschillende manieren: voor tijd- en temperatuurdisplays, voor reclamezuilen, lichtkranten… voor ieder wat wils!

Terug naar de lijst

Offerte