Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

De voordelen en eigenschappen van neonverlichting

Neonverlichting bestaat al meer dan een eeuw en is al die tijd heel erg populair gebleven. De verlichting wordt niet alleen gebruikt om belangrijke gebouwen in de verf te zetten, zoals op het iconische Times Square in New York, maar neon is zo veelzijdig dat het regelmatig wordt gebruikt in moderne kunstinstallaties. 

Voordelen Neon Verlichting

Een waaier aan mogelijkheden en voordelen met neon

Neonverlichting is enorm in trek, en met reden! Ze heeft dan ook vele voordelen! Door de grote flexibiliteit kan neonverlichting zonder problemen worden toegepast op de meest uiteenlopende ontwerpen in alle mogelijke lettertypes. Neon kan bijvoorbeeld ook heel erg kleurrijk zijn, en als alle kleuren op een doordachte manier worden geselecteerd, kunnen ze een harmonieus en magisch geheel vormen dat het karakter van uw onderneming op een unieke manier in de verf zet. Ook strakke en ultramoderne neonverlichting kan gebruikt worden om een gevel extra pit te geven op een stijlvolle en professionele manier. Een ding is zeker: als u kiest voor een speelse en smaakvolle lichtreclame zal uw onderneming er in positieve zin uitspringen.

Bovendien hoeft u zich niet te beperken tot lichtreclames als u een voorkeur heeft voor neonverlichting. De lampen hebben als voordeel dat zij ook zonder probleem kunnen geïncorporeerd worden in onder andere lichtkasten, reclamezuilen, luifels, en zelfs in originele, verlichte brievenbussen. De mogelijkheden van neonverlichting zijn eindeloos!

Terug naar de lijst

Offerte