Onze diensten

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van neon, reliëfletters, lichtkasten, paalconstructies, totemzuilen, spandoeken / banners, lichtkranten, tijd- en temperatuurdisplays, LED-toepassingen

New Neon werd in 1996 opgericht. Een betrekkelijk jong bedrijf, toch met ruime vakkennis. 
De oprichters hebben immers een generaties-lange ervaring binnen de wereld van de gevelreclame en lichtreclame.

Wat doen wij? Gevelreclame en lichtreclame

1. Ontwerp & fabricatie van gevelreclame en lichtreclame

Hoe komt uw gevelreclame en lichtreclame tot stand? 
Bij New Neon kunt u terecht met uw basis-ideeën over hoe uw gevelreclame of lichtreclame er moet uitzien. Bij een eerste contact worden uw wensen genoteerd, en eventueel reeds enkele ideeën naar voor gebracht. In onze ontwerpstudio wordt dan een voorstel uitgewerkt in een duidelijke tekening en technisch plan. Hieraan gekoppeld wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. Tot hiertoe is alles nog geheel vrijblijvend. Indien u met de offerte akkoord gaat, wordt de plaatsingsdatum afgesproken en zorgen wij voor de fabricatie en plaatsing van nieuwe reclame of lichtreclames.

2. Onderhoud van gevelreclame en lichtreclame

Wat na de plaatsing van uw gevelreclame en lichtreclame?
Het klinkt nogal logisch dat wij ook het eventuele onderhoud doen van gevelreclame en de lichtreclame die wij u leveren. Wat minder courant is, is dat wij ook het onderhoud doen van uw bestaande gevelreclame en lichtreclame. Hiervoor werken wij niet met een onderhoudscontract, maar per interventie. U betaalt dus alleen als er effectief een onderhoud of herstelling moet gebeuren.

Als geregistreerd neon-installateur kunnen wij uiteraard ook al uw neon-verlichting onderhouden.

3. Advies over lichtreclame

Kunt u zomaar lichtreclame plaatsen?
Het plaatsen van een lichtreclame is, afhankelijk van uw ligging en omstandigheden, aan een aantal administratieve regels onderworpen. Dank zij onze jarenlange ervaring en kennis van de juiste instanties, kunnen wij u steeds het juiste advies geven bij het afhandelen van deze formaliteiten.

4. Productieproces

Hoe komt uw lichtreclame tot stand?
Bekijk hier het productieproces.

Offerte